Zoek je een schoonmaakbedrijf in Drachten dat gespecialiseerd is in droogijsstralen? Vlietstra Schoonmaak is al 100 jaar actief in Noordoost-Nederland en dus ook in Drachten. Naast de reguliere schoonmaakdiensten kun je hier ook terecht voor specialistische schoonmaak, zoals droogijsstralen.

 

Schoonmaakbedrijf Drachten

Zoek je een betrouwbare partner voor schoonmaakdiensten in Drachten? Vlietstra Schoonmaak heeft veel trouwe klanten in Drachten. Met hun expertise en toewijding bieden ze professionele schoonmaakdiensten die voldoen aan de specifieke behoeften van hun klanten. Dit bedrijf is al vele jaren actief in de regio. Het heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf.

Vlietstra erkent het belang van duurzaamheid. Het bedrijf streeft ernaar om op een milieuvriendelijke manier schoon te maken. Daarom maken ze gebruik van schoonmaakmiddelen en -apparatuur die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu. Ze gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens en omgeving.

Als schoonmaakbedrijf in Drachten heeft Vlietstra Schoonmaak kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ze werken enkel met goed opgeleide en professionele mensen. Of het nu gaat om reguliere schoonmaakdiensten, periodieke reiniging of specialistische opdrachten, ze streven ernaar om altijd een hoogwaardige schoonmaakservice te leveren.

 

Wat is droogijsstralen?

Droogijsstralen is een reinigingsmethode waarbij droogijs wordt gebruikt om oppervlakken schoon te maken. Droogijs bestaat uit bevroren koolstofdioxide (CO2) wat met hoge snelheid op het te reinigen oppervlak wordt gespoten. Droogijsstralen wordt vooral veel gebruikt voor het verwijderen van olie, roest, verf en vet. Het kan worden toegepast in sectoren zoals de automobielindustrie, luchtvaart, voedselverwerking, elektronica en meer. Ook zie je het veel bij de restauratie van historische gebouwen, monumenten en kunstwerken. Het voordeel van droogijsstralen is namelijk dat het de oppervlakken niet beschadigt.

Droogijsstralen biedt nog meer voordelen ten opzichte van traditionele reiniging. Zo laat het bijvoorbeeld geen restproducten achter na de reiniging. Droogijs verandert direct van een vaste naar een gasvormige toestand tijdens het reinigingsproces. Dit betekent dat er geen water, chemicaliƫn of andere restproducten achterblijven na de reiniging. Daarnaast is het een milieuvriendelijke reinigingsmethode. Het veroorzaakt geen extra CO2-uitstoot en laat geen chemische residuen achter, waardoor het veilig is voor het milieu. Bovendien is droogijs niet brandbaar en niet giftig.

Kortom, droogijsstralen is een residuvrije, milieuvriendelijke en veelzijdige reinigingsoplossing, die efficiƫnt en veilig is voor verschillende toepassingen. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Drachten dat gespecialiseerd is in droogijsstralen? Wil je weten of droogijsstralen ook interessant is voor jouw sector? Vlietstra Schoonmaak helpt je graag met deze innovatieve techniek.